Oppositionen i Egypten tänker överklaga resultatet eftersom det uppnåddes med "fusk och övergrepp". Det tillkännagav en talesman för Nationella räddningsfronten på söndagen.
- Folkomröstningen är inte vägs ände, utan bara en av striderna. Vi kommer att fortsätta slåss för Egyptens folk, sade han enligt AFP.De officiella resultatet ska offentliggöras på måndagen, men en annan oppositionstalesman sade att man bett valkommissionen att "undersöka oegentligheterna" innan valutgången meddelas.
I oppositionsalliansen Nationella räddningsfrontens vallokalsundersökningar från lördagens omröstning visar också vinst för ja-sidan, enligt en representant.
Inofficiella siffror från förra veckans första omgång visade att ja-sidan hade samlat 57 procent. På Twitter gjorde brödraskapet gällande att valdeltagandet, när de båda omgångarna summeras, var cirka 32 procent.
Folkomröstningen har kantats av våldsamma sammandrabbningar mellan islamister och oppositionen. Motståndarna hävdar att förslaget är framtvingat av Muslimska brödraskapet som president Muhammad Mursis tillhör. De har varnat för att förändringarna är ett steg mot att förvandla Egypten till en stat som styrs efter stränga islamiska principer och utan garanterade lika rättigheter för kvinnor och religiösa minoriteter.
I vad som kan vara ett försök att blidka oppositionen utsåg president Mursi sent på lördagen 90 nya ledamöter i överhuset. En företrädare för presidenten säger att dem presidenten utnämnt till största delen är liberaler, kristna och andra som inte tillhör den islamistiska rörelsen.
Hussein Abdel Ghani, talesman för Nationella räddningsfronten, gör dock klart att den inte kommer att ta plats.
- Vi kommer aldrig att acceptera något sådant, säger han.Två tredjedelar av överhusets 270 ledamöter utsågs i ett val tidigare i år. Mursi själv, som valdes i juni, handplockar den övriga tredjedelen.
Författningsdomstolen var tidigare på väg att avgöra överhusets öde. Men demonstranter utanför domstolsbyggnaden stoppade arbetet, och ledamöterna har därför fortsatt sitt arbete.
Enligt den nya författningen får överhuset den lagstiftande makten som presidenten haft i väntan på att ett nytt underhus kan väljas i början av nästa år.
Överhuset domineras av Muslimska brödraskapets politiska gren, Frihets- och rättvisepartiet och dess allierade. Även underhuset var styrt av islamister, men församlingen upplöstes sedan en domstol förklarat att reglerna som låg till grund för hur ledamöterna valdes står i strid med lagen.